2010. december 31., péntek

B.Ú.É.K! 2011.




Minden kedves barátunknak és blogtársunknak szeretnék-e pár sorral sikerekben, egészségben, szeretetben gazdag Boldog Új Évet kívánni 2011-re!
Minden jót, üdvözlettel: Sziszi és Családja

"Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!"

2010. december 23., csütörtök

Kis szünet....

Sajnálatos módon a picurimmal Larámmal kórházba kerültünk. Tüdőgyulladással, köhögéssel és magas lázzal. Ma jöttünk haza. Még nem teljesen gyógyult, itthon is kell még adnom a gyógyszereket, de legalább Karácsonyra hazajöhettünk. Le is maradtam sok mindenről, de most a picikém egészsége mindennél fontosabb. Ha tudom, bepótolom a lemaradásaimat. 

Ezúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy Minden kedves barátomnak, blogtársamnak csapattársamnak  és Mindenkinek aki olvasgatja blogomat , hogy  

Békés Boldog Szeretetteljes Karácsonyt kívánjak!! 
Sok-sok szeretettel!!

2010. december 13., hétfő

Advent, Ezüstvasárnap

Gyertyát gyújtottunk. Advent 3. vasárnapja van, Ezüstvasárnap. Már csak pár nap és itt van az év legszebb Ünnepe a Karácsony. Alízom nagyon imádja mikor gyertyát gyújtunk, Ő az első és mindig el akarja fújni. Larámnak ez lesz az 1. Karácsonya, kíváncsiak leszünk. Az Adventi koszorú csak "félig" saját szerzemény, a tavalyit újítottam fel az idén egy pár aprósággal.
Az Adventi koszorúnk: